Omgeving

Omgeving

Viehhofen (865m) is een klein karakteristiek dorp met een prachtig uitgestrekt landschap waar de rust en de idylle van een "alpendorp" bewaard is gebleven. In Viehhofen is er geen sprake van massatoerisme, maar van een persoonlijke en ongedwongen sfeer, waardoor u zich als gast snel thuis voelt. Vanuit het rustige Viehhofen bent u slecht enkele kilometers (5-10 min) verwijderd van de bekende toeristencentra Saalbach-Hinterglemm, Zell am See en Kaprun.

In Kaprun kunt u ook 's zomers skiën op de gletsjer.

U kunt als gast in Viehhofen gebruik maken van alle faciliteiten, activiteiten en uitgaansgelegenheden van deze levendige plaatsen, en gelijktijdig genieten van de gemoedelijke en ongedwongen sfeer in het dorpje zelf.

Voor meer info zie: www.viehhofen.at

Saalbach en Hinterglemm

Saalbach en Hinterglemm

Saalbach en Hinterglemm worden vaak in één adem genoemd. Ze maken namelijk samen deel uit van het "Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang".(200 km geprepareerde pistes) dat voor ieder wat wils heeft en bovendien zeer sneeuwzeker is. De dorpen liggen slechts 3 km van elkaar en zijn zeer populair onder wintersporters. Om een volledig beeld te krijgen van de vele mogelijkheden, zowel in de winter als in de zomer, kunt actuele informatie opvragen over weersvoorspellingen en sneeuwcondities. We raden u aan de website www.saalbach.com te bezoeken.

Zell am See

Zell am See

Zell am See straalt in de zomer een Italiaanse sfeer en ligt direct aan de prachtige Zeller See. Dit prachtige en romantische meer, nodigt u uit tot zwemmen, zonnebaden en zeilen. Op de terrasjes kunt u genieten van het lekkere eten . U kunt 's winters, indien u dat wenst ook skiën in Zell am See. Zell am See beschikt over een prachtig skigebied, de Schmittenhöhe (75 kilometer geprepareerde pistes). Het gebied ligt op 8 kilometer van Viehhofen. Meer informatie vindt u op www.zellamsee.com.

© 2022 | CMS & webdesign by Accept-IT