Huis 1

Huis 1

Huis 1 ademt een gezellige en knusse Oostenrijkse sfeer uit. Deze ruime woning is geschikt voor 8 personen en gelegen aan de voorkant van de chalet op de begane grond en 1e verdieping.

Beganegrond

De begane grond bestaat uit een eigen entree, een hal met zithoek, een ski-opbergruimte, een 2-persoons slaapkamer (tweepersoonsbed), een volledig ingerichte keuken, een authentieke woonkamer met originele kacheloven, erker en satelliet TV met ontvangst van alle Nederlandse en Duitse zenders.

Eerste verdieping

Op de 1e verdieping bevinden zich een 4-persoons slaapkamer (tweepersoonsbed + stapelbed) met moderne badkamer en een balkon op het zuiden en een 2-persoonslaapkamer (tweepersoonsbed) met badkamer. Op de ruime overloop bevindt zich een toilet. De totale oppervlakte is 135 m².

Huis 1 woonkamer 1 Huis 01 woonkamer Huis 01 Slaapkamer Huis 1 slaapkamer 1 boven

Huis 2

Huis 2

Huis 2 is een gezellig ingerichte woning, gelegen op de begane grond en 1e verdieping. In de kelder is een ski-opbergruimte en een extra slaapkamer met 2 stapelbedden, uiterst geschikt voor de kids! Huis 2 is geschikt voor max. 12 personen.

Begane grond

De begane grond bestaat uit een eigen entree, een ruime hal met toilet, een 2-persoons slaapkamer (stapelbed) en een grote, moderne woonkeuken, voorzien van alle moderne gemakken. De keuken beschikt over een ruime gezellige zithoek voor 16 personen.

Eerste verdieping

Op de 1e verdieping bevinden zich een ruime 2-persoons slaapkamer (tweepersoonsbed), een moderne badkamer met ligbad en een 4-persoons kamer (tweepersoonsbed + stapelbed). Beide slaapkamers hebben toegang tot het ruime balkon. De totale oppervlakte van het huis is ruim 120 m².

Huis 2 zithoek Huis 2 keuken Huis 2 hal Huis 2 slaapkamer 1

Huis 3

Huis 3

Huis 3 is een gezellig, en smaakvol ingerichte woning. Het appartement is gelegen op de begane grond en is geschikt voor 6 tot max. 10 personen. Het appartement beschikt over een entree, een woonkamer met satelliet TV met ontvangst van alle Nederlandse en Duitse zenders, keuken, 2 badkamers met toilet en 3 tweepersoons slaapkamers. In de woonkamer staan 2 slaapbanken voor eveneens 2x 2 personen. De totale oppervlakte is 70m². Het appartement is zeer geschikt voor 1 of 2 gezinnen met kinderen en/of voor personen met een beperkte mobiliteit. Men kan parkeren voor de deur bij het appartement.

House 3 House 3 kamer House 3 slaapkamer 1 House 3 slaapkamer 2
© 2022 | CMS & webdesign by Accept-IT